Friss topikok

  • Hargita Nándor: nemtom nekem egy hónapja van szúnyogriasztó a táskámban - az északi parton múlt héten iszonyatos v... (2010.07.09. 11:34) Mégis viszek fényképezőgépet
  • void*CooperUgynok: továbbra sem értem miért nem indultál el bikázva, vihettem volna balatonig az akksid... és két R (2010.07.08. 21:10) Hogy miért ülök én még mindig itthon?
  • cadix: @void*CooperUgynok: Lájki bizony, előbb hívott telefonon, tetszik neki, csak a jegyét szeretné kur... (2010.07.08. 19:58) első

Linkblog

Archívum

Srácok a partról

Az Inda csapat egy része gondolt egyet és elindult a Balaton Soundra. A munka- és internetbuzi srácok ilyenkor sem nyugszanak, ha kell, ha nem nyomkodják az okostelefonjaikat, laptopjaikat és tolják a kontentet. Ide, nektek!

Csirip!

Idenézzé!!!

Kicsivel kevesebb mint 12 óra mulva Snoop Dog alapjaira megnyitjuk a 2011es Zamárdi zenés aerobik szezont.
A program és a tematika mit sem változott a tavalyihoz képest: az Indás srácok (és lányok) lesuhannak Zamárdiba és random időközönként mindenféle felületekre a teljesség vagy tökéletesség igénye nélkül pushingolnak contentot. 
Valahogy így:

Címkék: budapest ajánló háttér

Szólj hozzá!

Egy szponzor kisebb színpadánál jutottunk az infóhoz, mely szerint a bátor jogvédők a Balaton Soundon s tétlenkednek. Egy Dj összes írott cd-jét lefoglalták. Sebaj, ma bakelitről játszik, illetve játszana, ha lenne áram. Egy pár helyet ellátó vezetékkel történt probléma.

Címkék: jogvédő helyzetjelentés délután

Szólj hozzá!

megvan cadix, ebedeltunk egy jot mauronal (holmashol) es most megkeressuk a sales angyalait a parton. utana meg lasan jon a naplemente es a vegyianyag testvirek. igyunk egy sort! jahm es lassan elokerul nathas is!

Szólj hozzá!

Az az igazság, hogy tegnap már ott voltam. Ott, hol lennem kellett. Csütürtökiki nap volt. Az idő kissé hűvös, de ez nem tantorithatta el főhősünket. Rengeteg ember körülötte, kik ugyanazért jöttek. E tény tartotta öszze őket, minket. Az idő 11 óra körül járt, bár ez mitsem számított. Az extázis mely szívét és testét hajtotta, mint a csukott kapu, nem engedte ily lényegtelen dolgokkal foglalkozni. Nagy utat tett meg másod magával, egy cél vezérelte. A cél. Balaton Sound

Szólj hozzá!

Friss  sofőrként szívesen ajánlom fel a szolgálataimat bárkinek csak vezetni lehessen, most pl úgy áll a helyzet hogy 3 különböző bagázs versenyez a helyekért, Potit biztos visszük, a Nyúl lehet hogy holnap jön, miközben Gergőt és Katát lehet, hogy a reptérről visszük le egyből.

Hiába, nagy autó az a Honda Jazz.

Szólj hozzá!

Elég meggyőzőek. Friss képek a sound profiljában. DDQ örülni fog nekem sokadnaposan.

2 komment

Ugyan kimaradtam a listából de én is megyek! Igaz, hogy csak péntek este és bent csak szombaton leszek - de nem ez a lényeg. Főleg fotókat tolok majd és twitteket.

Na szevasztok.

Szólj hozzá!

In medias res: kurva szar dolog egy baszott nehéz autó-akkumlátort buszon haza cipelni. Először jót ötletnek tűnt, az első 100 méter séta, akarom mondani kínlódás után pofán vertem volna magam a hülye ötletért - már ha a kezem szabad lett volna és nem az akkut fogom.

A történet hétfőn kezdődött, kiderült hogy a kis csapatunkból öten is résztveszünk a felhajtott gallérú pólót favorizáló férfiak és a picsagatyás lányok fesztiválján. Nathanp és Tibor a tudodmelyik alkotnak egy csapatot, valamint mi, Inda dolgozók: sDavid aka Kispocok, ddq Zsóti és jómagam. Gyakorlatilag öten öt féleképpen jutunk le, mindannyian külön, autóval. Különböző okokból lehetetlen volt összehozni, hogy többen együtt menjünk. 

Hétfőn kezdődött az én kálváriám. A lassacskán 11 éves és mindeddig hibátlanul működő Ford Focusunk megadta magát, nem indult, lefulladt, a műszerek pedig megkergültek, villogtak a lámpák, a mutatók a saját útjukat járták - kész káosz. Aranykezű autóimádó öcsén nekiesett a probléma megoldásának:

  • cellazárlatos akkumlátor
  • koszos, korrodált érintkezők
  • és hibás önindító

Igen, több hiba egyszerre. A technika ördöge úgy döntött, hogy nem szarral gurít, ránkrúgja az ajtót és nesze bazmeg szopjál. 

Az akkun kívül mindent rendbehozott tegnap estig az Aranykezű, az akku vásárlás maradt mára. Olcsón akartam és jót, szerencsére pár telefon és hosszas guglizás után megtaláltam a megfelelőt, melyet Serano, a remek Indavideo fejlesztő, elhozott nekem, de az irodaházból már haza kellett cipelnem...

Nehezen, de hazaértem, gyors bepakolás és reményeim szerint 30 percen belül úton vagyok.

Apropó, nélkülem még a koncertek is elmaradnak, minek izgulni. A Klaxons nem lép fel.

Címkék: háttér balatonsound cadix

2 komment

egyenlore csendes minden, szalingoznak visszafele a nepek a delutani sziesztabol. a korso heineken 450, a szel kicsit fuj a naplemente Tihany felett priceless! megyek iszom meg egy sort.

Szólj hozzá!

 A techno keresztapjaként is ismert dj tavaly hatalmas bulit csinált a Balaton Soundon, hogy idén ezt megismétli vagy csalódást okoz, azt nem tudom eldönteni. Egy héttel ezelőtt volt szerencsém horvátországi fellépésen jelen lenni. Akkor és ott sajnos csalódtunk, hogy ezt neki köszönhetjük vagy a rettentően szar warmupnak, azt nem tudom eldönteni.

A szett felénél elindultunk haza, valahogy nem éreztük azt, amit szerettünk volna. Utólag visszanézve videón már más a helyzet, ezért álljon itt ez esti kedvcsinálónak.

Címkék: ajánló sven vath balatonsound cadix

Szólj hozzá!

én akkor most megindulok, majd jelentkezem.

Címkék: budapest balatonsound ddq

2 komment

süti beállítások módosítása